Meistä

OmaChef on perustettu intohimosta ruokaan sekä tarpeesta tuoda laadukkaat makuelämykset suoraan koteihin, lähemmäs ihmisiä.

Omanlainen pitopalvelu

OmaChef Oy sai alkunsa yhden naisen yksityiskokkipalvelusta, jonka visiona oli tuoda ravintolatasoinen ruoka koteihin. Sanna auttoi käytännön asioissa, jotta Emmi sai keskittyä ruokaelämysten suunnitteluun ja toteutukseen.

Hyvää ja laadukasta ruokaa arvostavia ihmisiä kuitenkin löytyi Kymenlaaksosta ja Etelä-Suomesta luultua enemmän, joten jo kymmenen päivän jälkeen toiminimestä tehtiin oy. Kauniiden haavekuvien takaa löytyi pieni annos realismia, kun osakeyhtiötä perustettaessa toimialaksi valikoitui pitopalvelu. 

Meille tuo sana luo kuitenkin mielikuvan laatikkoruoista ja voileipäkakuista. Itse näemme yrityksemme ennemmin vaikkapa ”ruokaelämysten tuottajana”.

Haluamme tuoda niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin ravintolatasoista ruokaa, makuelämyksiä ja kauniita annoksia.

Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaan näköinen ja tilaisuuteen sopiva palvelukokonaisuus. Parhaimpaan lopputulokseen päästäksemme, aloitamme asiakkaan tarpeiden ja toiveiden kartoittamisen jo ennen menusuunnittelua.

OmaChef Emmi Mohell

Emmi

keittiömestari – osakas – perustaja

Ammentanut osaamisensa laaja-alaisesti aina vegaaniruoasta ja villiyrteistä fine-diningin kautta burgereihin.

”Olen työskennellyt ravintola-alalla noin 12 vuotta. Intohimoni on tuottaa ainutlaatuisia makuelämyksiä ja hioa ruoat huippuunsa. Minulle maku, tuoksut, puhtaus sekä silmiä hivelevä esillepano on kaikki kaikessa. Käytän kauden raaka-aineita ja kunnioitan selkeitä makuja. Tykkään tehdä ruokaa niin pohjoismaalaiseen makuun kuin ammentaa ideoita muiden maiden ruokakulttuureista”.

OmaChef Sanna Mohell

Sanna

toimitusjohtaja – osakas – perustaja

Visuaalinen koulutus, monipuolinen asiakaspalveluosaaminen sekä tradenomiopinnot ovat muovanneet hänestä innovatiivisen ja ratkaisukeskeisen persoonan, jonka intohimona on ihmiset.

”Nykyinen kiireinen elämänrytmi tarvitsee vastapainoksi vähän hemmottelua. Tarjoamme elämyksiä, kokemuksia ja tunnetta siitä, että olet tärkeä. Siitä OmaChefissä on mielestäni kyse: sillä hetkellä olemme asiakkaan Oma.”

Laadukasta, maukasta ruokaa, kruununa tuoreet yrtit, täydellinen palvelu, menu-kokonaisuus huolella ajateltu, jälkiruoka suussa sulavaa moussekakkua ja perulainen kahvi. Omille synttäreilleni 50v.😉 en olisi voinut kuvitella täydellisempää, minä, joka arvostan ja pidän tärkeänä ruuan makua ja laatua sekä estetiikkaa. Juhlallinen, laadukas, kaunis menu-kokonaisuus. Erittäin miellyttävä palvelu kruununa kunnioittaen asiakaslähtöisyyttä.

Asiakkaan palaute

Kun etsit jotain uutta ja erilaista perinteisen pitopalvelun sijaan